Recruitment closed.png
 

HAR DU ETT INTRESSE FÖR AKTIER & BOLAGSANALYS OCH VILL UTVECKLA DINA ANALYTISKA KUNSKAPER TILLSAMMANS MED LIKASINNADE STUDENTER?

Handels Capital Management AB är Studentkårens egna kapitalförvaltare och analysfirma med förvaltat kapital om  25 miljoner SEK. 

I dagsläget består vårt team av 15 analytiker som bedriver diskretionär förvaltning på uppdrag av HHGS Studentkår och Handels Holding AB. Till sommaren tog flera av våra befintliga analytiker examen och dessa platser ska nu fyllas.

Som aktieanalytiker kommer du pitcha case till aktieportföljen, bevaka nuvarande innehav och delta på veckomöten där vi justerar portföljen och ser över veckans händelser relaterat till börsen. Förkunskaper är meriterande, men inte avgörande utan istället söker vi efter analytiska individer med ett intresse för bolagsvärdering och finansmarknad. Det allra viktigaste är att du är driven och motiverad till att bidra till teamet.

Vi erbjuder en unik plattform där studenter kan lära av varandra och ackumulera kunskap. Utöver detta åker vi och besöker banker och förvaltare i Stockholm varje år samt hjälper till med internshipsansökningar. Av tidigare erfarenheter vet vi att ett engagemang i Handels Capital Management kan ge dig en rejäl skjuts i din karriär inom finansbranschen. 

Låter detta som något för dig?                                                                        


Ansök genom att skicka följande dokument till apply@handelscapital.com 

- CV

- Personligt brev som beskriver varför söker du till HCM

- Pitch på en aktie du tycker om eller har investerat i (max 1 A4-sida)

Ansökan stänger 10 september, men vi kör intervjuer löpande och platserna kan tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig!


Frågor om tjänsten besvaras av:
Tim Hansson – Analyschef:  tim.hansson@handelscapital.com